Vilkår for deltagelse i pantsystemet

Tak for din interesse i Panter! Vi håber du kan se fordelen ved at være med. Tøv ikke med at tage fat i os på info@panter.dk med spørgsmål eller andet. Før du beslutter dig for at købe, er der en række vilkår du skal være bekendt med.

Når du køber Panter skal du vide:

Når du er del af Panter siger du ja til at have Panter-koppen i din cafe/restaurant . Panten på 10 kr. per kop og 10 kr. pr. låg er fastsat og trykt på kop og låg.

Som del af Panter siger du også ja til at tage imod brugte Panter-kopper, som du vasker og genbruger.

Ved salg i en Panter-kop betaler forbrugeren 10 kr. udover kaffepris per kop/låg og ved returnering bliver samme beløb udbetalt til forbrugeren. Kop og låg skal ved salg behandles som en almindelig vare. Der er moms på kop/låg både ved udlevering og returnering.

For at gøre det synligt for gæsterne at du er en del af Panter får du et klistermærke med ved første levering, som du sætter i døren/vinduet.

Hvis du som cafe/restaurant tager imod flere kopper, end du giver ud og der derved opstår ophobning på lageret, tager du fat i Panter og vi finder en løsning.

Kopper/låg holder til minimum 900 vaskecyklusser. Når kopper/låg er udtjente, bytter Panter ud med nye kopper. En kop er udtjent når den er itu, eller så slidt at den gule skrift ikke længere er synlig.

Du kan til enhver tid bestille nye kopper ved at kontakte Panter.

Som del af Panter skal man tage imod alle størrelser kopper. Altså også 400 ml, selvom man kun sælger i 250 ml og 300 ml. Dette er for at gøre systemet så fleksibelt som muligt for cafe-gæsten. Panter vil være behjælpelige med at aftage de kopper, som ikke kan anvendes.

Man kan som del af Panter ikke afvise at tage imod en Panter-kop.

Panter er en ny virksomhed, og vi vil kontakte dig løbende for at høre om din oplevelse med pantsystemet og Panter-koppen. Vi udvikler fortsat vores system, og håber du vil hjælpe os til at justere og udvikle, til det bedst mulige system for både kaffe sælgere og kaffe drikkere.